Sütemények

Almás-vaníliás kocka

Hozzávalók

  • 30 dkg háztartási keksz (négyzet alakú)
  • 1 kg alma
  • 20 dkg cukor
  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 3 dl víz (hideg)
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 12.5 dkg margarin

Elkészítés

  1. A meghámozott almát apró darabokra vágjuk, majd a cukorral puhára főzzük.
  2. A pudingporokat elkeverjük a vízzel, hozzáadjuk az almához, és jó sűrűre főzzük.
  3. Egy tepsi alját kirakjuk a háztartási keksz felével, majd ráöntjük az almakrémet. A még forró krémre rárakjuk a többi kekszet.
  4. Az étcsokoládét és a margarint megolvasztjuk, és ráöntjük a kekszre.
  5. Hűtőbe téve, csak másnap fogyasztjuk.
Hozzászólások:
Ha tetszett oszd meg másokkal is!